Prekvalifikacije za zanimanje kuhar/slastičar i turističko hotelijerski komercijalist Featured

10 Rujan 2021, 11:10 am

Volite kuhati? Volite spremati kolače?

Razmišljate o prekvalifikaciji u zanimanje kuhar ili slastičar? Ili možda turističko-hotelijerski komercijalist?

Na pravom ste mjestu!

Privatna srednja škola Wallner organizira program prekvalifikacije za zanimanja Kuhar, Slastičar i Turističko-hotelijerski komercijalist! 

 

Program prekvalifikacije za Kuhara/Slastičara traje 6 mjeseci tijekom kojih u više od 1000 sati praktične nastave savladavate osnove te se usavršavate u naprednim tehnikama, znanju i vještinama zanimanja.

Cijena prekvalifikacije za zanimanje Kuhar/Slastičar iznosi 1500 € za plaćanje u šest rata te 1300 € za plaćanje u gotovini.

 

Program prekvalifikacije za Turističko-hotelijerskog komercijalistu traje 1 godinu i 6 mjeseci tijekom koje stječete znanje, vještine i navike koje će vam omogućiti da nakon završenog obrazovanja, uz minimalno vrijeme uvođenje u rad, samostalno obavljate poslove i radne zadaće u zanimanju turističko-hotelijerski komercijalist.

Cijena prekvalifikacije za zanimanje Turističko-hotelijerski komerijalist iznosi 2500 € za plaćanje u šest rata te  2300 € za plaćanje u gotovini.

 

 

Kroz nastavni dio polažete razlikovne ispite sukladno Nastavnom planu i programu te dobivate diplomu završene srednje škole za Kuhara/Slastičara te Turističko-hotelijerskog komercijalista.

 

Program je odobren od strane MZOS-a te se upisuje u radnu knjižicu.

 

Prijave su u tijeku.

 

Kontakt:

 

tel: 021 410 024

tel: 021 410 362

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.