Učenik si osmog razreda i još nisi siguran gdje želiš nastaviti svoje školovanje?
Zanima te turizam, kuharstvo ili želiš naučiti raditi vrhunske kolače? Sportaš si i ne znaš kako uskladiti sport i školu?
Razmišljaš o upisu u Privatnu srednju školu Wallner? Predprijave za upise u šk. godinu 2023./24. su počele.

 

Učenike 2.b razreda, smjera Turističko-hotelijersko komercijalisti, posjetio je na satu Gospodarskog prava odvjetnik Srđan Kalebota, naš gost predavač kojima je objasnio pojam obveznog prava, a posebno je skrenuo pozornost na čitanje svakog ugovora prije potpisivanja.

Dragi učenici i dragi roditelji, 
 
pored stjecanja znanja u teoriji podjednako nam je važno da naši učenici za vrijeme školovanja steknu i praktične vještine u ugostiteljstvu. Cilj nam je da svako dijete nakon srednjoškolskog obrazovanja u našoj školi bude savršen kandidat za dobivanje posla u najboljim ugostiteljskim objektima. Upravo stjecanje teoretskih znanja i ugostiteljskih vještina mogu u tome uvelike pomoći.

Osim što je posebna, drugačija, japanska kuhinja nudi zdravu, uravnoteženu prehranu, vrlo prihvatljivu svim dijetalnim režimima i redukcijskim dijetama, pružajući svaku put potpuno nova iskustva i iznenađenja.

 

Službenik za zaštitu podataka

Ana Bulovan

021/410-024

091/321-4378

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Ovih dana, u našoj školi dugogodišnji suradnik i predavač, policijski službenik Ante Radoja održao je djeci predavanje o prevenciji vršnjačkog nasilja i suzbijanju ovisnosti.

Race for the Cure – THINK PINK, najveći svjetski događaj u borbi protiv raka dojke.

Dragi učenici i roditelji, dana 9.9.2019. započinje nova školska godina.